Nikmati rangkaian promosi harga rendah bersama Pasaraya Emart dan & Emart Xpress

KUCHING: Bersempena dengan musim perayaan Raya Gawai, Pasaraya Emart & Emart Xpress telah melancarkan rangkaian promosi harga rendah yang meriah bermula dari sekarang hingga akhir Mei 2021.

Pelanggan di alu-alukan untuk membeli-belah di Pasar Raya Emart & Emart Xpress di mana pelbagai barangan perayaan seperti kurma, sayur-sayuran, buah-buahan, kuih, makanan ringan, minuman, makanan dalam tin, makanan ringan dan minuman.

Semua produk perayaan Raya & Gawai kini mendapat promosi hebat untuk memberikan harga yang paling berpatutan kepada semua pelanggan yang dihargai.

Sebagai tempat membeli-belah sehenti, Emart juga menyediakan pilihan hadiah dan hamper, pembeli juga dijemput untuk singgah untuk melihat pilihan yang ditawarkan. Sambut keluarga & rakan anda dengan hadiah yang indah sepanjang musim yang diberkati & menggembirakan ini!

Hadiah Istimewa Raya

Untuk perayaan yang akan datang, Emart telah menyediakan dua hadiah istimewa untuk ahli Emart. Mulai 12 April, Emart telah melancarkan Paket Raya Edisi Terhad mereka. Paket Raya ini datang dalam empat reka bentuk yang berbeza, termasuk Emart Mascot, Sara & Wak merayakan Raya dengan pakaian tradisional Melayu.

Siri Paket Raya ini boleh ditebus di kaunter Perkhidmatan Pelanggan Emart selepas setiap pembelian RM100 ke atas dalam satu resit di mana-mana Pasaraya Emart dan Kedai Emart Xpress. Tempoh pelepasan seterusnya akan bermula pada 3 Mei 2021, pembeli di alu-alukan untuk menebus reka bentuk yang seterusnya.

Item lain yang akan segera ditebus ialah set mangkuk Kaca Emart Exclusive Mulai 1 Mei 2021, dengan membeli minimum RM80 di mana-mana Pasaraya Emart dan Kedai Emart Xpress, ahli Emart akan menerima kupon.

Apabila 6 kupon dikumpulkan, ahli Emart layak menebus satu set Mangkuk Kaca Eksklusif di Kaunter Perkhidmatan Pelanggan Emart. Set Mangkuk Kaca Eksklusif tersedia untuk ditebus dari 10 Mei 2021 berdasarkan perkhidmatan pertama datang dahulu dan sementara stok masih ada.

Hubungan Dengan Pembeli

Peraduan Teka & Menang yang menyeronokkan & mencabar tidak lama lagi akan diatur untuk mencabar kemahiran meneka pembeli Emart di Emart Batu Kawa, Emart Tabuan Jaya & Emart Matang.

Untuk menyertainya, pembeli diminta membelanjakan minimum RM80 (pasar raya) dan RM60 (kedai penyewa) untuk mendapatkan borang penyertaan. Kemudian, pembeli perlu meneka jumlah nilai hadiah yang dipaparkan.  yang mempunyai jawapan yang paling  dekat akan membawa pulang semua barang-barang meneka dan RM300 Emart Baucar Tunai !!

Peraduan Teka & Menang ini akan bermula pada 5 Mei 2021 dan akan berlangsung selama empat minggu. Penganjur peraduan akan menukar item tekaan setiap minggu. 15 jawapan terdekat akan dipilih setiap minggu untuk memenangi hadiah.

Hadiah utama ialah Voucher Tunai Emart bernilai RM300 dan item tekaan untuk minggu itu. Satu orang akan membawa pulang hadiah kedua baucar Emart Cash RM200, tiga pemenang akan membawa pulang hadiah kedua RM100 Baucar Tunai Emart. Terakhir, 10 pemenang saguhati akan membawa pulang Baucar Tunai Emart bernilai RM50.

Jualan Satu Hari Dan Penyelarasan Jam Operasi

Meraikan Hari Pekerja yang akan datang, Emart telah merancang Jualan Satu Hari pada 1 Mei 2021 membolehkan lebih ramai keluarga pembeli dapat menikmati faedah dengan harga rendah.

Waktu operasi Emart telah diselaraskan semasa Perintah Kawalan Diperketatkan (PKPD). Cawangan Matang, Tudan, Riam & Bintulu akan beroperasi dari 8.00 pagi hingga 10.00 malam.

Manakala waktu operasi bagi Emart Tabuan Jaya ialah 7.00 pagi hingga 10.00 malam, Emart Batu Kawa beroperasi dari 6.00 pagi hingga 10.00 malam dan Batu Niah beroperasi dari 7.00 pagi hingga 9.00 malam.

Sementara, waktu operasi untuk Emart Xpress Sukma Ria & Demak Laut adalah 9.00 pagi hingga 9.00 malam.

LEBIH JIMAT! LEBIH SELAMAT! HANYA DI EMART!

Kini pembeli bukan sahaja dapat menjimatkan lebih banyak wang di Emart, tetapi juga tetap selamat ketika berbelanja dengan Emart. “Lebih Jimat! Lebih Selamat! Hanya di Emart! ” akan menjadi tema yang sempurna untuk musim perayaan yang akan datang.

Semua pembeli diingatkan untuk mematuhi prosedur operasi standard yang ditetapkan oleh kerajaan iaitu untuk mengamalkan penjarakan fizikal, memakai topeng muka dengan betul, basuh tangan dengan teliti dan imbas suhu anda sebelum masuk.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila log masuk ke Emart Malaysia Facebook https://www.facebook.com/EmartMY/.

Emart mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Gawai terlebih dahulu.

Oleh JEAKQLEYN YACHO